UTVIKLINGSMULIGHETER

Dyrk mulighetene hos oss!

I Felleskjøpet er vi opptatt av å ta vare på. Vår visjon er å ta vare på jorda, dyra og framtida. For å klare dette trenger vi kompetente, engasjerte, kvalitetsbevisste og handlekraftige medarbeidere. Når disse medarbeiderne velger oss, er vi opptatt av å ta vare på dem. Trygg hverdag er vår viktigste verdi. Det betyr at det aller viktigste vi gjør å sikre en trygg, inkluderende og morsom arbeidsplass for alle som jobber hos oss. For det er kun gjennom å ta vare på folka vi kan vi virkeliggjøre vår visjon: «å ta vare på jorda, dyra og framtida.»

Det er meningsfylt å jobbe i Felleskjøpet og vi som jobber her er stolte av hva vi bidrar med. Vi ser verdien og viktigheten av norsk matproduksjon. Ved å ta vare på bonden og tilby det bonden trenger for å lykkes med sin produksjon, bidrar vi sterkt til å sikre god norsk matproduksjon. Og det gjør oss stolte. Veldig stolte! Det merkes når du går på jobb i Felleskjøpet. Vi er en stor gjeng med ulike personligheter, styrker og kompetanse, men har det til felles at vi går på jobb med bankende grønne hjerter hver eneste dag.

For at de grønne hjertene skal banke over tid, er det viktig at vi gjør det mulig for den enkelte å dyrke sine muligheter hos oss. Felleskjøpet er stort og mangfoldig, og det er mulig å bevege seg alle veier i selskapet. Hos oss skal du ha mulighet til å vokse og utvikle deg i den retningen som kjennes mest motiverende og meningsfylt for deg. Enten det er fag eller ledelse som motiverer mest, har vi mange muligheter. Og, vi er like opptatt av begge deler!

Har du lyst til å bli litt kjent med noen av de grønne bankende hjertene?