En jobb med mening

Brenner du for landbruk og norsk matproduksjon? Bli en del av oss i Felleskjøpet?

I Felleskjøpet går vi gjerne med støvler og kjeledress på jobb, og folk går gjerne ikledd klærne våre selv om de ikke jobber her. Hva er det med denne merkevaren vår?

Det er stolthet. Mye stolthet. I Felleskjøpet jobbes det kontinuerlig med bærekraft, med kortreist mat og det jobbes med dyr. Det jobbes hver eneste dag for at bonden skal få levert sine råvarer eller kjøpe det de trenger til sin drift på gården, enten de skal ha såkorn, kraftfor, maskiner eller teknologiske løsninger. Og kompetansen vår deles gjerne med forbrukerne som er en voksende kundegruppe i alle våre butikker. Utstyr til kjæledyr, jord og frø eller planter til hagen er kategorier hvor Felleskjøpet er markedsledende.

Felleskjøpet er Norges største leverandør av varer og tjenester til landbruket takket være våre engasjerte og kompetente medarbeidere. Sammen skal vi jobbe for å sikre matproduksjonen i Norge – i dag og i fremtiden.

I over 120 år har Felleskjøpet tatt ansvar for å sikre en levedyktig jordbruksnæring, norsk matkultur og tradisjoner. Vi er Norges ledende og nyskapende leverandør av varer og tjenester til landbruket og produkter til privatpersoner innen hus, hage og kjæledyr.

Medarbeiderne våre er avgjørende for at Felleskjøpet skal lykkes. Vi ønsker at alle som jobber hos oss skal få bruke og utvikle sin kompetanse. Ved å tilby ekspertise og kvalitetsprodukter til landbruket og privatpersoner skal vi bidra til et viktig samfunnsoppdrag – å dyrke og foredle alt som lever og gror. Det betyr at vi kan by på spennende arbeidsoppgaver enten du vil jobbe med kvalitetsprodukter, faglige utfordringer eller teknologiske løsninger.

Felleskjøpet trenger mennesker som vil noe mer, og som er villige til å gå den ekstra milen for våre kunder og for å dyrke et levedyktig norsk landbruk. Bli med oss. Dyrk mulighetene.

Sammen tar vi vare på jorda, dyra og framtida!